ONZE DIENSTEN

Copyloot copywriter schrijft kwaliteitsvolle teksten. Een tekstschrijver die het verschil kan maken. Kwaliteit uit zich in vorm, taalgevoel, strategie, efficiëntie, ritme, humor en empathie. Wij willen ú begrijpen, zodat ook de doelgroep uw boodschap glashelder begrijpt.

Hieronder kunt u kiezen hoe we dit samen voor mekaar krijgen. Heeft u andere suggesties? Drop ze dan op onze contact pagina.

WEBTEKSTEN en SEO COPY

Webteksten schrijven; het is een vak apart. Uw boodschap moet uiterst snel duidelijk zijn en liefst ook buitengewoon aantrekkelijk. Copyloot heeft dit in de vingers. In die vingers houden we een virtuele pen die beroert, vervoert en in vervoering brengt. Onze webteksten gaan recht op doel af. U landt met ons waar u moet zijn, veilig en (met) content.

CONTENT MARKETING

U mag, nee moet gezien worden. En wie u gezien heeft moet geregeld nog eens komen kijken. Uit prangende interesse of op zoek naar die fijne ervaring met u, zoals ze u kennen. Een blog vertelt, geeft kennis en stimuleert. Wij schrijven artikels voor u die informeren, strelen, prikkelen en indien gewenst zelfs jeuken. En we stimuleren niet alleen uw doelgroep, we schoppen tegen de zoekmachines tot ze blijven staan en nooit meer vergeten wie u bent. SEO is een intens spelletje dezer dagen, we spelen het graag.

OLDSCHOOL PRINT

Uw boodschap op papier? Onze teksten grijpen u, maar het kan ook andersom. Copyloot schrijft met professioneel gemak tastbare teksten op papier. Inkt, letters, een blad: het blijft de basis. Hard copy heeft zich al enkele duizenden jaren langer bewezen dan online content. Het is een andere discipline, een kunst, een métier. Het is een passie die Copyloot nooit volledig zal loslaten. Folders, brochures, flyers, journalistiek, jaarverslag …u vraagt, wij schrijven.

HERSCHRIJVEN/ REDACTIE/ VERTALINGEN

Van Nederlands naar Nederlands en andersom. Ook Engels is geen probleem, integendeel.

Copyloot herschrijft uw teksten in de stijl die u nodig heeft met de toon die u wenst. We exploreren uw intenties, noden en wat u uiteindelijk tevreden zal stellen: de tekst die u zocht. We schrijven uw tekst totdat hij niet beter meer kan. Zo simpel is het voor u, of toch niet. We zijn kritisch. We betrekken u bij de hele operatie en stellen veel vragen. En toch mag u op uw beide oren slapen, uw tekst is in professionele handen.

WEBDESIGN

In welk  vakgebied u ook vertoeft, een website is een must als u wilt blijven meespelen. Copyloot maakt voortreffelijke websites voor kleine zelfstandigen, hulpverleners en creatievelingen. U heeft een boodschap, product, bekommernis of u wilt het soms duistere wereldwijde web verfraaien met een stukje van uzelf? Dan doet u dit uiteraard op uw eigen voorwaarden. Copyloot is hier dan gewoon copiloot. Onze enige voorwaarde is dat u het idee levert en wij het mogen uitwerken. Het resultaat is gegarandeerd een meerwaarde voor wie het bedoeld is. En ze zullen het geweten hebben!

15 + 13 =