Webteksten die staan als een huis

webteksten copylootGebruikers kunnen zich maar beter meteen thuis voelen op uw homepage. Die eerste indruk wilt u niet verknallen. Copyloot schrijft webteksten die uw doelpubliek meteen met de voetjes onder tafel schuiven, watertandend bij dat boeiende gesprek dat u voert én stuurt. Met straffe teksten zullen uw bezoekers bovendien smeken om een rondleiding door alle kamers. Ze willen er blijven vertoeven tot ze zelfs het behang willen overnemen.

Uitgebreide literaire kunststukjes hebben online weinig nut, maar u mag van Copyloot wel vernuftige, frisse content verwachten.

Onze webteksten maken de meest kritische gebruiker bij u kind aan huis. En ondanks de vele bezoekers voelt iedere gebruiker zich persoonlijk aangesproken, ook dit is onontbeerlijk voor uw online succes. Hiervoor heeft u innemende, overtuigende en heldere teksten nodig en dat is waar wij voor staan!

Wie is uw gebruiker? Wat is zijn probleem, wens, angst, gedragspatroon… ? Dit onderzoeken we samen met u om uw webpagina in te richten tot een heilzaam online oord voor uw gasten en uzelf.

 

Be prepared, ze weten u te vinden…

Het zou wat zielig zijn als u in dit mooie huis staat te verkommeren, wachtend op het bevrijdende geluid van de deurbel.Copywriter antwerpen copyloot Copyloot hanteert SEO zoals het hoort. We schrijven onze teksten zodat gebruikers bij u terecht komen nog vóór ze beseffen dat ze bij u moeten zijn. Een sporadische landloper niet meegerekend, verschijnen er uiteraard voornamelijk bezoekers die een boodschap hebben aan uw verhaal. Dit bereiken we door in te zetten op sterke content, doordachte frequentie van trefwoorden, slimme synoniemen en relevante linkbuilding.

Zo kan Google niet om u heen.

 

Welke WEB COPY?

  • Tekst voor website
  • Herschrijven van webteksten
  • Testimonials, calls to action, …
  • Verkoopsbrieven, mailings, newsletters